Raw Vegan Pumpkin Pie

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Heute schreibe ich meinen ersten Blogpost nach genau zwei Monaten… Zwei Monate die unglaublich waren.

Mein Freund hatte eine Aortendissektion und war insgesamt sieben Wochen im Krankenhaus und zur Rehabilitation. Erst jetzt fühle ich mich wohl meine Zeit für einen Blogpost zu nutzen, ohne ein schlechtes Gewissen zu haben. Erst jetzt habe ich wieder Lust zu bloggen.

Deswegen kommt heute der Post den ich vor zwei Monaten schreiben wollte. Vor zwei Monaten war ja auch noch Kürbiszeit, der Kuchen war so lecker, das ich das Rezept nicht einfach verschwenden wollte. Ich habe ihn zu unserem Rohkost-Mittag auf Arbeit mit gebracht und meine Kollegen waren begeistert. Sie konnten gar nicht glauben, das er roh war.

Today I’m writing my first blogpost after exactly two month… Two month that have been unbelievable.

My boyfriend had an aortic dissection and has been into the hospital and rehabilitation for over seven weeks. Just now I feel like I can write a post without feeling guilty of spending my time this way. Just now, I feel like I’d love to blog again.

That’s why I’m writing the post today, which I wanted to write two month ago. Two month ago pumpkins where still in season, but this pie has been so delicious that I didn’t want to keep the recipe to myselfe. I brought it to our raw vegan lunch date at work. My colleagues loved it and couldn’t believe that it was raw.

Recipe (yields a 10. 24 inch // 26 cm pie pan)

What you’ll need

  • 1 cup almonds
  • 1 cup walnuts
  • 4 cups of dates (I used deglet noor)
  • 3 cups of raw pumpkin
  • 1 Tbsp. Pumpkin Spice

What you wanna do

  1. For the crust: Blend together the almonds, walnuts and two cups of the dates in a food processor
  2. Press the fine crumbly crust into a pan
  3. For the pumpkin filling: Blend the rest of the ingredients very smoothly and spread on top of the crust
  4. Cool the pie for at least an hour in the fridge, or half an hour in the freezer
  5. Enjoy!

Unterschrift_Elisa_Herz

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6 thoughts on “Raw Vegan Pumpkin Pie

  1. Pingback: Sunday Surfin’ | 2015-10-18 | Le Boer

  2. Pingback: 4 Easy Pumpkin Recipes | Le Boer

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